Stöd oss

_MG_6667_MG_7622_MG_6646_MG_0474_1200_MG_6160_1200_MG_6672

Vårt arbete drivs av en ekumenisk ideell förening och är helt beroende av enskilda människors bidrag.


MÅNGA SÄTT ATT HJÄPA TILL

Ekonomiskt:   Antoniosgården finansieras av ideella gåvor. Det bästa stödet är de månatliga gåvorna från oss alla. Högsta prioritet just nu är att betala den befintliga fastigheten (mark och två hus) och den nya vägen. Därefter önskar vi medel att kunna bygga ett mindre hus med ytterligare två rum.

Volontärarbete:   Du kan komma till oss och bidra med ditt arbete. Vare sig du kommer över en dag eller har möjlighet att ge flera arbetsdagar finns det alltid saker att göra. Både professionella insatser och enklare arbeten tas tacksamt emot. När den nya vägen tagits i bruk öppnas en stor variation av möjligheter för oss att utveckla platsen vidare.

Husfolk:   Ett av de bästa sätten att vara med och bygga upp Antoniosgården, är att komma och både be och arbeta på platsen under en längre period. Du kan läsa mer om livet som husfolk här»

Förbön:   Vi tror på förbönens kraft. Vi är mycket tacksamma för alla förböner från biskopar, präster, pastorer, kommuniteter, församlingar och troende över hela landet. Utan Jesus kan vi ingenting göra. Och samtidigt: Ingenting är omöjligt för Gud. Arbetet med Antoniosgården vilar i Guds händer.

Antoniosgården Kållandsö  |  En del av Ekumeniska Kommuniteten i Bjärka-Säby  |  info@antoniosgarden.se  |  0510 - 30 51 39  |  Bankgiro 366-2434  |  Swish: 123 371 66 28